ArrangementsKalender

I nedenstående kalender kan du følge med i, hvad der sker på Stationen. Hvis du vil vide mere om de enkelte begivenheder så følg med på Facebook. Du kan også læse om vores faste aktiviteter nederst på siden, når du er færdig med at gå på opdagelse i kalenderen. 

Faste Arrangementer

Kopi af Baby kaffe snak og snack.png

Barselscafé

Hver torsdag mellem 9-11 er stationen åben for babyer og mødre m/k på barsel. Der serveres morgenmad og rigelige mængder af kaffe til en fin pris a 50 kroner.   

Fællesspisningst_(1).jpg

Fællesspisning

Hver anden tirsdag/onsdag er der fællesspisning i Stationen til den nette sum af 60 kroner for voksne og 30 kroner for børn. Du sørger selv for service, mens madholdet sørger for lækker aftensmad og husmusikanten for god stemning. Kig i arrangementskalenderen og se hvornår, der er fællesspisning næste gang. Du melder til via 

spisistationen@gmail.com

 

kunst2.jpg

Kunstudstillinger

Hver måned kan du opleve ny og spændende kunst i Stationens Gallerigang og Lille Ventesal. 

Udstillingerne skydes i gang med en fernisering den første fredag i hver måned kl. 14.00. Kig forbi - du er meget velkommen!

 

kunst.jpg

Musikstation

MusikStationen er essensen af helt særlig god musikalsk stemning den første fredag hver måned. Fra kl. 15-18 kan du opleve en maggi terning af musik og fællesskab, når forskellige solister, bands og Stationens husorkester disker op med egne og andres kompositioner. Vi slutter af med fællessang og ønsket om en god weekend.